restaurant-cover

Frau Kirsche bistro

Autoriniame bistro „Frau Kirsche“ jau pusantrų metų darbuojasi iš už jūrų marių į Lietuvą grįžusi virtuvės šefė Dalia Kasmočiūtė. Bistro meniu kasdien galima paragauti patiekalų tų šalių, kuriose Dalia dirbo daugiausia – Austrijos, Šveicarijos, Viduržemio jūros pakrančių.

Apie restoraną

Tiek meniu, tiek pačioje bistro veikloje niekada nevengiama lietuviškumo. Kūrybinga virtuvės šefė noriai eksperimentuoja naudodama vietinių ūkininkų produkciją, bistro svečius kviečia į originalias degustacines vakarienes (pvz., „9 jautienos skoniai“), kaip įmanoma dažniau bendrauja su svečiais ir pati detaliai pristato paruoštus patiekalus. Bistro „Frau Kirsche“ įsikūręs kiek netradicinėje, itin atviroje vietoje - „Herkaus galerijoje“ Klaipėdos centre. Apsilankykite ir maloniai nustebsite: tai tikra vyšnia ant torto ne tik Klaipėdoje, bet ir visame Lietuvos pajūryje.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

ELNIENOS PAŠTETAS IR SPANGUOLĖS

JAUTIENOS SULTINYS IR JAUTIENOS UODEGOS VIRTINUKAS

KEPTA PUTPELĖ

Pastarnokai | obuoliai.

ŽAGARĖLIS IR SVARAINIAI

H. Manto g. 22, Klaipėda

Virtuvės šefė – Dalia Kasmočiūtė

Rezervacijai:

+370 663 00997

info@fraukirsche.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

VI 12:00 – 22:00

Galerija