Autoriniame bistro „Frau Kirsche“ jau pusantrų metų darbuojasi iš už jūrų marių į Lietuvą grįžusi virtuvės šefė Dalia Kasmočiūtė. Bistro meniu kasdien galima paragauti patiekalų tų šalių, kuriose Dalia dirbo daugiausia – Austrijos, Šveicarijos, Viduržemio jūros pakrančių.
Tiek meniu, tiek pačioje bistro veikloje niekada nevengiama lietuviškumo. Kūrybinga virtuvės šefė noriai eksperimentuoja naudodama vietinių ūkininkų produkciją, bistro svečius kviečia į originalias degustacines vakarienes (pvz., „9 jautienos skoniai“), kaip įmanoma dažniau bendrauja su svečiais ir pati detaliai pristato paruoštus patiekalus. Bistro „Frau Kirsche“ įsikūręs kiek netradicinėje, itin atviroje vietoje - „Herkaus galerijoje“ Klaipėdos centre. Apsilankykite ir maloniai nustebsite: tai tikra vyšnia ant torto ne tik Klaipėdoje, bet ir visame Lietuvos pajūryje.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
ELNIENOS PAŠTETAS IR SPANGUOLĖS
JAUTIENOS SULTINYS IR JAUTIENOS UODEGOS VIRTINUKAS
KEPTA PUTPELĖ
Pastarnokai | obuoliai.
ŽAGARĖLIS IR SVARAINIAI
H. Manto g. 22, Klaipėda
Virtuvės šefė – Dalia Kasmočiūtė
Rezervacijai:
+370 663 00997
Degustacijų pateikimo laikas:
VI 12:00 – 22:00